Ultimate Booty Tour, Kick off maart 2019

DE ULTIMATE BOOTY TOUR GAAT IN MAART 2019 VAN START!

 

Hoe creëer je een droomkont? Een die perfect van vorm is en die stevig en glad aanvoelt? Dat komt Carlos je laten zien!

 

Samen met personal trainer Brian Blijd trekt Carlos door het land met de Ultimate Booty Tour. Tijdens deze tour vertelt hij je alles wat je moet weten over het shapen van je billen en het verminderen van cellulite. Hij geeft je trainingstips, voedingsadviezen en maakt samen met jou een personalised plan om jouw droom booty te realiseren.

 

In een dagdeel ontdek je hoe je van goed naar perfect kunt komen, wat betreft je billen.

 

suad-kim

Cellulite ontstaat doordat afvalstoffen zich ophopen. Dat gebeurt wanneer je een verstikte bloedsomloop hebt, bijvoorbeeld doordat je te weinig beweegt. Ook alcohol, koffie, veel zout eten, overgewicht en stress versterken het.

 

Annebeth Kroeskop, cosmetisch arts bij KNAP Institute, in HET BILLENBOEK

DE ULTIMATE BOOTY TOUR KOMT OOK NAAR DE SPORTSCHOOL BIJ JOU IN DE BUURT. HET AANTAL PLEKKEN IS BEPERKT, DUS MELD JE SNEL AAN, ZODAT JE ZEKER BENT DAT JE ERBIJ KUNT ZIJN.

Dit is wat we gaan doen!

Theorie

 

We trappen de middag af met een gedeelte theorie. Carlos en Brian vertellen je hoe billen zijn opgebouwd en waar je rekening mee moet houden wanneer je ze gaat trainen. Ook komt het onderwerp cellulite aan bod. Wat is cellulite nu eigenlijk precies? Essentieel om te weten, want pas als je weet wat cellulite is, kun je er goed de strijd mee aangaan.

 

Lees meer

 

Carlos en Brian delen alle nieuwe inzichten op gebied van billen met je. Daarnaast krijg je een unieke inkijk in de wereld van fitness atleten die de perfecte booty’s hebben weten te creëren. Carlos en Brian geven je vervolgens tal van tips en tricks. Zij baseren hun kennis op jarenlange ervaring en de samenwerking met artsen, cosmetische professionals, collega’s en voedingsdeskundigen.

 

Dit is een mooi bruggetje naar de voedingsleer: een goed eetpatroon is onontbeerlijk voor strakke billen. Maar was ís een goed eetpatroon? En hoe en wat moet je eten als je aan je billen wilt gaan bouwen? Je krijgt duidelijke adviezen, waarmee je al diezelfde avond de keuken in kunt.

 

Carlos en Brian hebben samen duizenden vrouwen geholpen om beter in hun vel te komen zitten en delen hun ervaring op een enthousiaste en laagdrempelige manier. Hun presentatie is te omschrijven als motiverend, inspirerend en informatief. De heren verpakken moeilijke theorie in eenvoudige en goed uit te voeren taal.

 

Vanzelfsprekend is er in dit theoriegedeelte alle ruimte om ook jouw persoonlijke vragen te stellen.

 

 

Lees minder

Work-out

 

Om te ervaren hoe effectief en vooral leuk het is om je billen te trainen, verzorgen Carlos en Brian een groepswork-out waarbij je je flink in het zweet werkt. Je hoeft niet bang te zijn dat de work-out niet bij jouw niveau past, want er is voor elk wat wils. Doordat we werken met de door Carlos Lens ontwikkelde Ultimate Booty Trainer Banden kan de impact van de oefeningen makkelijk worden aangepast en kunnen alle oefeningen met plezier en effectiviteit door zowel beginners als zeer ervaren sporters worden uitgevoerd.

 

Lees meer

 

Onderdelen die aan bod komen zijn bil-oefeningen zoals de hipthrust, crab walk en doggie side lift. Uiteraard zijn er nog veel meer (onbekendere) oefeningen die we gaan doen.

 

Door trainen creëer je mooie billen en een slanke, gespierde taille. Maar er is nog een voordeel: je cellulite neemt af. Cellulite is namelijk deels het gevolg van een gestagneerde bloedsomloop. Door te sporten, en dan vooral het trainen van je billen, zet je de processen in je lichaam weer ‘aan’. Afvalstoffen worden afgevoerd, waardoor blokkades oplossen en er geen nieuwe cellulite ontstaat.

 

Wat we je beloven is dat je na de work-out het heerlijke gevoel hebt dat je serieuze stappen hebt gezet. Wanneer je de zaal uitloopt, hebt écht iets gedaan en voel je de pump in je billen. Het effect is tweeledig: je hebt gewerkt aan je huidstructuur én aan de vorm van je booty.

 

 

Lees minder

Personal training

 

In het laatste deel van de middag sta jij persoonlijk centraal. Je hebt inmiddels de kennis van billen die je nodig hebt om je billen te perfectioneren en je hebt ervaren hoe leuk en belangrijk het is om je billen te trainen.

 

Lees meer

 

Nu gaan we het krachtgedeelte van de sportschool in. Hoe laat je de apparaten die daar staan nóg beter voor je werken? Hoe voer je de perfecte squat uit? En hoe optimaliseer je je training zodat je nog meer effect hebt van je sportschooluren?

 

De deelnemers worden verdeeld in kleine groepjes, waardoor er meer dan genoeg ruimte is om iedereen persoonlijke aandacht te geven. Samen met Carlos of Brian ga je aan de slag en perfectioneer jij je work-out. Wat heb JIJ nodig om van JOUW droomshape te creëren?

 

Je gaat naar huis met een gepersonaliseerd trainingsschema en een op JOU afgestemd voedingsschema. Dit schema is volledig gebaseerd op jouw niveau en behoeften: of je nu beginner bent of ver gevorderd.

 

Dit is jouw kans om met de personal trainer van de sterren, of de personal trainer van vele fitness atleten samen te werken. Een kans die misschien maar eens in je leven voorbij komt.

 

 

Lees minder

Wil je cosmetisch resultaat bereiken, dan moet je de juiste combinatie vinden tussen training en voeding. Qua trainen is het belangrijk dat je je volledige bil en de verdeling van je massa traint, qua voeding is het belangrijk dat je efficiënt en goed eet.

 

Bilexpert Brian Blijd in Het Billenboek

Agenda

 

21 maart 18:00 – 21:00
Grote Marktstraat 157, Den Haag

 

5 april 18:30 – 21:30
Kralingseweg 224, Rotterdam

 

12 april 18:00 – 21:00
Sloterweg 301, Badhoevedorp

 

 

 

Kosten: slechts € 54,95

Duur: 3 uur

Inbegrepen zijn:

 

  • Theorie van bilexperts Carlos Lens en Brian Blijd
  • Mogelijkheid tot het stellen van al je vragen
  • Voedingsadvies waarmee je de shape van jouw dromen creëert. (Dit gaat stukken verder dan de algemene info die je online vindt.)
  • Lifestyle tips waarmee je je cellulite kunt verminderen
  • Kennis over de nieuwste inzichten met betrekking tot het creëren van een strakke, gladde huid
  • Een groepswork-out waarin we je laten zien hoe je je billen verstandig en effectief traint
  • Gebruik van de Ultimate Booty Trainer Band, waarmee je je work-out maximaal effect geeft
  • Een uur personal training van de hotste bilexperts op dit moment: welke oefeningen passen goed bij JOUW lijf en JOUW wensen? Hoe versla JIJ cellulite?
Carlos Lens

Carlos Lens

“De grote bil is geen hype, de grote bil is er om hier te blijven. Sportschool-outfits zijn fashion geworden, vrouwen twerken zich uit de naad in clubs, dames showen vol trots hun curvy achterste op social media en nemen hierbij poses aan waarbij ze hun rug zo hol maken, dat je haast bang bent dat breken. De kont is kunst geworden.”

Weten hoe Carlos al honderden vrouwen heeft geïnspireerd? Check zijn biografie .

Brian Blijd

Brian Blijd

“Ik train veel fitness atleten. Bij hen is de focus op de bilspieren er altijd al geweest. Nu zijn goede billen ook deel is geworden van het modebeeld. Billen hebben is voor zowel mannen als vrouwen een must geworden. Wil je cosmetisch resultaat bereiken, dan moet je de juiste combinatie vinden tussen training en voeding.”

Weten hoe Brian al jaren vrouwen helpt de perfecte vorm en huidstructuur te krijgen? Check zijn website.

what they say