De Ultimate Booty Tour bij jou in de sportschool? Een boost voor je imago!

De Ultimate Booty Tour gaat in maart 2019 van start!

 

Carlos Lens en Brian Blijd komen langs bij de sportschool bij jou in de buurt. Op een laagdrempelige manier leren zij jouw klanten een droomkont te creëren.

 

Tijdens de workshop worden alle aspecten die met billen te maken hebben aangepakt. Van training tot cellulite, van groepswork-shop tot personal training.

 

 

Duur: 3 uur

Kosten voor de sportschoolhouder: GRATIS

Kosten die de deelnemers betalen: € 54,95

Nieuwe gezichten bij jou in de gym

 

We sturen je een persbericht dat je kunt doorsturen naar (lokale) media voor aandacht. Dit is een perfecte manier om nieuwe mensen naar jouw sportschool te trekken.

Iets extra’s doen voor jouw bestaande klanten

 

We combineren de Ultimate Booty Tour met de promotie van Het Billenboek en de Ultimate Booty Trainer Banden. Een bezoek van Carlos en Brian aan jouw sportschool wordt een happening waarmee je je positief op de kaart zet.

Je positief profileren als sportschool

 

Billen trainen is de nieuwe trend in de fitness. Door Carlos en Brian uit te nodigen laat je zien dat je vooraan loopt en vernieuwing omarmt. Je biedt een totaalpakket aan je klanten: trainen, maar ook alle extra’s daaromheen.

Carlos Lens

Carlos Lens

“De grote bil is geen hype, de grote bil is er om hier te blijven. Sportschool-outfits zijn fashion geworden, vrouwen twerken zich uit de naad in clubs, dames showen vol trots hun curvy achterste op social media en nemen hierbij poses aan waarbij ze hun rug zo hol maken, dat je haast bang bent dat breken. De kont is kunst geworden.”

Weten hoe Carlos al honderden vrouwen heeft geïnspireerd? Check zijn biografie .

Brian Blijd

Brian Blijd

“Ik train veel fitness atleten. Bij hen is de focus op de bilspieren er altijd al geweest. Nu zijn goede billen ook deel is geworden van het modebeeld. Billen hebben is voor zowel mannen als vrouwen een must geworden. Wil je cosmetisch resultaat bereiken, dan moet je de juiste combinatie vinden tussen training en voeding.”

Weten hoe Brian al jaren vrouwen helpt de perfecte vorm en huidstructuur te krijgen? Check zijn website.

what they say