The Ultimate Booty Shake

77% hoogwaardige wei-eiwitten

 

Met The Ultimate Booty Shake geniet jij van een voortreffelijke shake die maar liefst ruim 77% hoogwaardige wei-eiwitten bevat. De eiwitten dragen bij aan het behoud en groei van je spiermassa. Daarnaast spelen ze een zeer belangrijke rol bij het herstel van je spieren na fysieke inspanning. Door de ongekend lekkere smaak zou je niet zeggen dat deze shake ook nog eens suikerarm is: het bevat maar 1,2 gram per shake! The Ultimate Booty Shake biedt de ideale ondersteuning voor al jouw trainingsdoeleinden.

Vegan Booty Shake Carlos Lens

Get that booty!

 

Ben jij vastberaden om de ultieme shape EN booty te krijgen? Heb jij kick-ass trainingen om jouw doelen te bereiken?! Geef jouw lichaam dan wat het nodig heeft! Je hebt maar één lichaam en wij begrijpen als geen ander dat je daar zo goed mogelijk voor wilt zorgen. The Ultimate Booty Shake kan ondersteuning bieden bij het realiseren van gewichtsverlies of -behoud, aankomen en het shapen van jouw lichaam. Zodat jij je niet enkel goed voelt van binnen, maar ook straalt van buiten!

Prijs: € 34,95 (1KG)

Bouw na een work-out snel je spieren weer op met onze Ultimate Bootyshake

 

Eiwitten bestaan uit ketens van aminozuren en dienen als belangrijkste bouwstenen van het lichaam. Sommige aminozuren kan het lichaam zelf maken. Andere moeten uit het eten komen. Deze aminozuren heten essentiële aminozuren. The Ultimate Bootyshake bevat een compleet aminozuurprofiel, wat betekent dat het alle 9 essentiële aminozuren bevat!

 

Tijdens (intensieve) fysieke inspanning ontstaat spierschade, dit zijn kleine scheurtjes in het spierweefsel. Door het eten van voldoende eiwitten (die het lichaam omzet in aminozuren) kunnen de spier- en lichaamscellen zich vervolgens herstellen.

 

Wanneer neem je de shake?
De Ultimate Bootyshake is de perfecte aanvulling op ieder moment van de dag, ideaal bij het ontbijt of rondom fysieke inspanning.

Aanbevolen gebruik

 

Los per shake 38 gram (2 maatscheppen) op in 200 ml melk of water. Mix de shake bij voorkeur in een shakebaker of blender. Gebruik 1 tot maximaal 2 shakes per dag, afhankelijk van de behoefte aan extra eiwitten.

 

Onze tip: uitstekend om er een heerlijke smoothie mee te maken!

 

Voorbeeldrecept met The Ultimate Bootyshake Vanilla

 

1 maatschep Vanilla flavour
1 banaan
225 ml (amandel)melk
2 el magere kwark
1 el rauwe cacao crisps
2 tl rauwe cacaopoeder
2 tl kaneelpoeder

 

Voorbeeldrecept met The Ultimate Bootyshake Strawberry

 

1 maatschep Strawberry flavour
250 ml kokosmelk of –water
1-2 handjes bevroren bessen

Prijs: € 34,95 (1KG)