Booty Angel Kim

Vroeger probeerde ik mijn billen altijd een beetje te bedekken. Tegenwoordig ben ik trots op de kont die ik gecreëerd heb en reageren mensen heel positief.

Wie Kim Lampe

Wat Fitness atleet & Bootytrainer

Instagram kim_fit90

Bouwjaar 1990

Afkomst Nederlands

Wat is jouw sportachtergrond?

Vroeger heb ik veel aan paardrijden gedaan, maar daarna heb ik nooit meer echt serieus gesport. Ik deed allerlei dingetjes die telkens maar van korte duur waren. Sinds twee jaar doe ik krachttraining en sinds vorig jaar is dat heel serieus geworden.

 

 

Heb je een bepaalde doelstelling met betrekking tot je shape?

Ik hou van een figuur dat in zijn geheel mooi en in balans is en daarnaast waak ik ervoor dat ik niet te groot of te mannelijk word. Op dit moment ben ik aan het onderzoeken wat ik kan bereiken met mijn billen en mijn rug.

Hoe vaak train jij?

Op dit moment ben ik vijf keer per week in de gym te vinden. Het liefst zou ik nog vaker trainen, maar dat red ik niet met mijn social life. Van alle spiergroepen train ik mijn benen en mijn billen het meest, namelijk drie keer per week.

 

 

Wat is jouw favoriete biloefening?

Oeh, ik heb er zoveel! Ik heb telkens één favoriete oefening die ik dan een tijdje heel vaak doe. Op dit moment kan ik bijvoorbeeld niet genoeg krijgen van de cable deadlift met bootyband. Dit is een heel goede oefening voor de bil, maar iets prettiger vol te houden voor je armen en onderrug.

 

 

Hoe omschrijf jij je billen?

Als een stel goede, ronde Hollandse billen. En mijn vriend? Die noemt mij altijd dikbil, haha.