Booty Angel FFTWINS

Vanwegen onze Peruaanse achtergrond krijgen wij altijd de vraag of wij altijd al mooie gevormde billen van onszelf hebben gehad. Het antwoord daarop is nee! Wij willen iedereen bewijzen dat je billen kan “builden” door de juiste oefeningen te doen en er hard voor te werken! Hard work pays off.

Wie Flora & Floriana

Wat Fitness atleten & bootybuilders

Instagram Fitbyfloraxoxo & florianabch

Bouwjaar 1996

Afkomst Nederland

Wat is jullie sportachtergrond?

 

Wij zijn zeer gepassioneerd over fitness sinds ons 15e jaar oud. De eerste 2 jaren waren wij niet zeer serieus en wisten wij nog niet veel dan behalve cardio en squats! Vanaf ons 18e wilden wij ons meer verdiepen in krachttraining en zijn we ook meer kennis gaan opbouwen door ervaring te hebben met verschillende diëten, coaches, noem het maar op!

Hebben jullie een bepaalde doelstelling met betrekking tot je shape?

 

Wij zijn sinds een tijd bezig met een mooi hour glass shape te creëren. Dit doen wij door de benen en billen te trainen, maar natuurlijk ook ons bovenlichaam zoals de schouders, armen en rug. Daarnaast doen wij ook 3 x per week een abs circuit en houden wij ons aan een gezond en gevarieerd voedingsschema.

 

Hoe vaak trainen jullie?

 

Wij hebben op dit moment een 6 dagen splitschema. Wij zijn met name veel meer gefocust op de billen en trainen wij deze spiergroepen ook het hardst in de sportschool. Go hard or go home is onze motto!

 

 

Wat is jullie favoriete bil oefening?

HIP THRUSTS!! Natuurlijk met The Ultimate Bootytrainer. Waarom? Deze oefening is zeer effectief omdat je tegelijkertijd een abductie kan uitvoeren met de bootytrainer. Tevens is dit onze favoriete booty oefening omdat je het op vele manieren kan uitvoeren. Een zeer effectieve booty exercise dus!

 

 

Hoe omschrijven jullie je billen?

Twee mooi en volle Peruaanse billen!