Booty Angel Chayna

Ik wil mijn billen graag nog groter hebben en mijn taille nog smaller.

Wie Chayna Hegener

Wat Booty trainer & Instagram influencer

Instagram _chayna

Bouwjaar 1999

Afkomst Indonesisch, Marokkaans en Nederlands

Hoe kom jij aan je goede shape?

Cadeautje van mijn moeder en daarnaast sport ik al mijn hele leven. Vroeger deed ik atletiek: sprint en lange afstanden en vanaf mijn zevende kwam daar ook hockey bij. Ik was best goed, als ik eerlijk ben, maar drie jaar geleden kreeg ik een scheenbeenontsteking en moest ik stoppen. Ik kan niet meer rennen. Heel jammer vind ik dat.

 

Ik moest wat, dus ben ik de sportschool ingegaan. In eerste instantie ging ik kickboksen, maar dat was niet echt mijn ding. Toen begon ik met personal training wat ik zo leuk vond dat ik het nu nog steeds doe.

Hoe vaak train je?

Ik train drie of vier keer per week, waarvan één keer met een personal trainer. Als ik alleen train dan train ik al-tijd mijn billen. Dat is niet heel goed, dat weet ik, maar ik wil mijn billen graag nog groter hebben en mijn taille nog smaller.

Mijn favoriete oefening is de ‘doggie zijwaarts’: dan zit je op handen en knieën en til je steeds één been omhoog, net zoals een hondje dat plast. Bij die oefening draag ik gewichten om mijn enkels, anders voel ik hem niet.

 

 

Wanneer ben jij begonnen met het trainen van je billen?

Toen ik 15 jaar oud was en ik voor het eerst de sportschool binnen wandelde, was ik mij helemaal niet zo bewust van het feit dat mijn billen best groot waren. Het kwam echt door de reacties van de trainers dat ik er oog voor kreeg. Ik was superjong en had al een vrij grote bil. Maar pas toen ik meer op Instagram ging delen gingen mijn billen echt iets voor me betekenen.

Via Insta krijg ik veel leuke reacties. Mensen worden enthousiast van mijn foto’s en vragen hoe ik aan mijn billen kom. Sommigen denken dat het nep is, maar uh, ik heb helemaal niks nep hoor!