Train met een van onze Booty Angels via de app

Dit zijn onze Booty Angels: Kim, Chayna, Demi en FFTWINS.
Zij gaan jou helpen de shape te krijgen die jij wilt. Hoe? Simpel:

Kies je trainer

 

Download de app en selecteer jouw Booty Angel. Onze Angels zijn allemaal verschillend qua figuur en leeftijd, dus er is altijd iemand bij wie jij je goed op je gemak voelt.

Kies je niveau

 

Selecteer welk type band je hebt: soft, medium of hard. De training wordt helemaal afgestemd op jouw sportervaring.

Kick some ass

 

Doe de oefeningen die je stapje voor stapje worden uitgelegd. De Booty Angel doet de oefening voor, vertelt wat ze doet en geeft je handige tips & tricks.

Kim

 

“Vroeger probeerde ik mijn billen altijd een beetje te bedekken. Tegenwoordig ben ik trots op de kont die ik gecreëerd heb en reageren mensen heel positief.”

 

Bekijk profiel

Demi

 

“Ik ben van oorsprong heel plat van achteren. Als ik vroeger naast mijn zus liep die wel van nature volle rondingen heeft, schaamde ik mij altijd een beetje. Op mijn 24ste ging ik samenwerken met een coach en leerde ik hoe je moet eten en trainen.”

 

Bekijk profiel

Chayna

 

“Ik denk dat elke vrouw haar billen groter, groter, groter wil. En haar taille smaller, smaller, smaller. Op zich ben ik wel happy met mijn eigen booty. Doordat ik maar 1.58 meter lang ben, ogen mijn billen groter dan ze in werkelijkheid zijn.”

 

Bekijk profiel

FFTWINS

 

“Vanwegen onze Peruaanse achtergrond krijgen wij altijd de vraag of wij altijd al mooie gevormde billen van onszelf hebben gehad. Het antwoord daarop is nee! Wij willen iedereen bewijzen dat je billen kan “builden” door de juiste oefeningen te doen en er hard voor te werken! Hard work pays off.”

 

Bekijk profiel